Locul 1 la Red Bull Oslea Hiride 2014

Locul 1 la Red Bull Oslea Hiride 2014

Impresii de la participarea si castigarea singurului concurs de hideride din sezonul 2013-2014 de la noi din tara:

1. De la primul mail de inscriere si pina am dat check out din concurs la sfarsit, organizarea mi s-a parut foarte buna. Feed back rapid pe mail si telefon la toate intrebarile mele legate de diferite detalii (avind in vedere ca eram prima data in competitia asta), optiunea de a intra intr-un lot din fatza listei de start (in functie de cei absenti la ora apelului), baterii de schimb ptr pieps, cronometrarea buna.

2. Aria de concurs este potrivita pentru o competitie care se vrea populara. Urcarea mi s-a parut cam moale dar, cum spuneam, potrivita participantilor care nu au o pasiune pentru mers in sus. Alaturi de aceasta de remarcat si accesul foarte facil avind in vedere ca de unde lasi masina poti iesi in gol alpin in nici jumatate de ora mergind printr-o padure rara de foioase. Muntele in sine ma duce mai mult cu gindul la Leaota daca e sa ma uit imprejur. Retragerea de asemenea este foarte facila si cu efort intretinut te aducea pe skiuri pina aproape de masina.

3. Am venit mai mult pentru partea de hike si mi-am dat seama ca mai am de bagat material pe viitor daca vreau sa cistig detasat urcarea (urmatorul pe urcare a venit sub un minut de mine).

4. Partea de coborire fiind mai descoperita si tare, mi s-a parut ca a oferit mai multe optiuni din punct de vedere tehnic, pe criteriu de linie. Inca o dovada ca atunci cind se termina pulverul toti riderii care cresc modelati de tigiarururi au de suferit (vezi Verbier sau similare).

5. Am reintilnit citeva persoane cu care imi face placere sa schimb 2-3 vorbe:Solo, Bobby, Sonja, Calin Petrus (care are niste skiuri f faine…).

6. Cei de la Redbull Romania mi se par la fel de obositi si blocati intr-o lume care nu le apartin. Vor rupe discotecile in doua, in continuare, in cautare de clienti tinta si nu o sa inteleaga niciodata ce inseamna sa fii partener la un eveniment de sport alternativ. Doar un training la colegii lor din vest poate i-ar mai ajuta, sint convins.

7. Jumatate din rezultat se datoreaza suporterilor mei: ActionCam.ro, Adidas Eyewear Romania, Maratonic Nutritie Sportiva, CarpathianMan Romania, Columbia Sportswear.